DIVENTA PMS PRODAJA/REZERVACIJE

EFIKASAN MODULARAN

PMS Prodaja i rezervacije je skup programskih rješenja namjenjen upravljanju cijenama i rezervacijama razičitih segmenata ugovaranja i prodaje, funkcionalan za vođenje rezervacija na temelju ugovora, vođenja kontigenta, blokova grupa, rezervacija za grupe kao i individualne prodaje. Posebno ističemo fleksibilnost i efikasnost rješenja kojoj iznimno doprinosi povezanost u jedinstvenu programsku cjelinu s nizom drugih modula kao npr. Sales & Catering, Loyalty, F&B, Domaćinstvo, Održavanje, Business Intelligence...

    PMS Prodaja i rezervacije je skup programskih rješenja namjenjen upravljanju cijenama i rezervacijama razičitih segmenata ugovaranja i prodaje, funkcionalan za vođenje rezervacija na temelju ugovora, vođenja kontigenta, blokova grupa, rezervacija za grupe kao i individualne prodaje. Posebno ističemo fleksibilnost i efikasnost rješenja kojoj iznimno doprinosi povezanost u jedinstvenu programsku cjelinu s nizom drugih modula kao npr. Sales & Catering, Loyalty, F&B, Domaćinstvo, Održavanje, Business Intelligence, ..... itd. Uz pravovremeni podatak o popunjenosti, raspoložive su i informacije o planiranim prihodima i prosječnim cijenama po raznim kriterijima koje korisnik samostalno definira prilikom setup-a sustava, te čitav niz informacija za druge odjele korisnika. Spomenute funkcionalnosti prodaje jednostavnim klikom dostupne su korisniku, kako za jedan tako i za više objekata (multi-property) tvrtke.

    Brzi i jednostavni pregledi kao npr. raspoloživost po nizu kriterija koja istovremeno obuhvaća sve kanale prodaje, povijest gosta/partnera u momentu prodaje i rezervacije (sukladno programski registriranim privolama), kao i niz drugih korisnih informacija, samo su jedna od prednosti ovog rješenja. Tako prikupljeni i pohranjeni podaci čine bazu za prognoziranje, ne samo raspoloživosti kapaciteta, nego i planiranje prihoda i ključnih pokazatelja poslovanja za više godina u budućnosti. Izlazna dokumentacija koju sustav automatski generira (ponude, ugovori, potvrde, izlazni računi i fakture), prilagodljiva je i specifičnim zahtjevima korisnika. Rezervacijski sustav uključuje i financijsko praćenje predujmova po zaprimljenim rezervacijama, kao i mogućnost integracije s više Channel Manager sustava, dvosmjernom komunikacijom s ciljem uvida u raspoloživost kapaciteta na svim kanalima, te automatskog prijenosa rezervacije s različitih kanala automatski u Diventa PMS rezervacijski sustav. 

Adresa

Ćira Carića 3
20000 Dubrovnik

Društvene mreže