DIVENTA mSELF SERVICE

SIGURNOST DIGITALIZACIJA

WEB programska rješenja namjenjena korištenju od strane gostiju s ciljem osiguravanja komfora i ugodnijeg boravka te podizanjem nivoa zadovoljstva u turističkom smještaju. Uobičajne aktivnosti check in-a, check out-a, naručivanje i rezerviranje pojedinih usluga, sve to bez potrebe za direktni kontakt s zaposlenicima objekta povećava sigurnost gosta ali i rasterećuje nepotrebnih aktivnosti zaposlenike.

    WEB programska rješenja namjenjena korištenju od strane gostiju s ciljem osiguravanja komfora i ugodnijeg boravka te podizanjem nivoa zadovoljstva u turističkom smještaju. Uobičajne aktivnosti check in-a, check out-a, naručivanje i rezerviranje pojedinih usluga, sve to bez potrebe za direktni kontakt sa zaposlenicima objekta povećava sigurnost gosta, ali i rasterećuje nepotrebnih aktivnosti zaposlenike. Vašim klijentima na izboru su:

    DIVENTA Self check in: Prije njegovog dolaska, gostu se automatski šalje unaprijed prilagođena, po želji dizajnirana, poruka s poveznicom na web stranicu i pristupnim podacima. Putem mobilnih uređaja ili osobnog računala gost osobno unosi obavezne podatke potrebne za njegovu prijavu, i po želji također može i platiti iznos rezervacije sto omogućuje da pri dolasku izbjegava nepotrebno zadržavanje na recepciji. DIVENTA Self Check in istovremeno omogućuje gostu naručiti i usluge koje su u funkciji njegovog dolaska, a mogu biti organizirane od strane hotela (npr. hotelski transfer ili drugo).  

    DIVENTA Self Check out: Odlazak iz hotela DIVENTA Self Check out čini iznimno brzim i lakim. Naime, gost za cijelo vrijeme svog boravka, u bilo kojem trenutku, putem svog mobilnog uređaja, može ostvariti uvid u sve troškove nastale u vremenu boravkom u hotelu. U par klikova nakon uvida u stanje svog računa isti podmiruje, bez nepotrebnog odlaska na recepciju. Svoj račun automatski će zaprimiti na svoj e-mail.  

    DIVENTA Self order: Za vrijeme boravka, putem svog mobilnog uređaja, gostu je dostupan pregled svih usluga koje hotel nudi. Naravno, predmetne usluge može i rezervirati (izlet, transfer, wellness). Također, gostu su dostupne i sve informacije o ponudi hrane i pića, koje jednostavnom aktivacijom na svom uređaju, može naručiti kako u restoranu, baru, taraci, bazenu, plaži, wellnessu,itd. bez nepotrebnog kontakta s osobljem objekta. U isto vrijeme, dostupne su mu i sve informacije vezane za realizirane troškove za vrijeme njegovog boravka.
Adresa

Ćira Carića 3
20000 Dubrovnik

Društvene mreže