DIVENTA POS

PRILAGODLJIV INTUITIVAN

Diventa POS modul programska je podrška radu poslužitelja, u okviru ugostiteljskih sadržaja objekta i integralni je dio DIVENTA informacijskog sustava zajedno s drugim programskim sadržajima DIVENTA informacijskog sustava. Širokim mogućnostima setupa, omogućena je prilagodba modula specifičnim zahtjevima svakog prodajnog mjesta.

    Diventa POS modul programska je podrška radu poslužitelja, u okviru ugostiteljskih sadržaja objekta i integralni je dio DIVENTA informacijskog sustava zajedno s drugim programskim sadržajima DIVENTA informacijskog sustava. Širokim mogućnostima setupa, omogućena je prilagodba modula specifičnim zahtjevima svakog prodajnog mjesta. Modul koristi touchscreen tehnologiju, vrlo je intuitivan i jednostavan za korištenje te je vremenski period učenja rada na kasi vrlo kratak. Osim toga, predmetni modul korisniku nudi iznimno jednostavni način samostalnog definiranja izgleda kase primjereno potrebama posla i svojim preferencijama. Narudžbe zabilježene u DIVENTA POS modulu, moguće je memorirati, spajati, dijeliti i premještati sa stola na stol. Unosom narudžbe ista automatski rezultira i tiskanjem narudžbe na printerima za narudžbe u šanku, kuhinji, disloviranom proizvodnom mjestu ili drugdje po potrebi organizacije poslovanaj korisnika.

    Modul nudi i mogućnost evidentiranja specifičnih zahtjeva za pripremom hrane i pića, kao i podjelu troškova narudžbe (i) na više računa, kao i više načina plaćanja. Kako je predmetni modul integralni dio DIVENTA informacijskog sustava, to je direktno terećenje računa sobe/gosta uz potrebnu identifikaciju (karticom, narukvicom) uobičajna potreba s brzim i točnijim rezultatom te apsolutnim izbjegavanjem mogućnosti greške. Modul nudi čitav set korisnih izvještaja i pregleda, a zahvaljujući registraciji svake od „vanrednih“ aktivnosti (storno narudžbe ili računa, izdavanja kopije računa, promjena načina plaćanja) modul omogućuje iznimno detaljnu kontrolu i brzu rekonstrukciju svih obavljenih transakcija.

    Iznimnu funkcionalnost predmetnog modula potvrđuju rezultati njegove integracije i s drugim PMS modulima.

Adresa

Ćira Carića 3
20000 Dubrovnik

Društvene mreže