DIVENTA GASTRO

UČINKOVITOST PLANIRANJE

DIVENTA Gastro modul upravlja kompletnim procesom planiranja, praćenja i prolaza hrane i pića kroz gastro mjesta troška (kuhinje, restorani, aperitiv barovi, slastičarnice, pizzerie). Nudi mogućnost brzih poslovnih odluka i visoku učinkovitost poslovanja uvidom u mnoge preglede prometa po raznim elementima te uspoređenja s prethodnim razdobljima/godinama.

    DIVENTA Gastro modul upravlja kompletnim procesom planiranja, praćenja i prolaza hrane i pića kroz gastro mjesta troška (kuhinje, restorani, aperitiv barovi, slastičarnice, pizzerie). Nudi mogućnost brzih poslovnih odluka i visoku učinkovitost poslovanja uvidom u mnoge preglede prometa po raznim elementima te uspoređenja s prethodnim razdobljima/godinama. Integriranost Diventa sustava uopće, posebno je izražena na ovom modulu. Modul Gastro je integralno povezan s modulom Recepcijsko poslovanje ili Ljudskih resursa, preko direktnog terećenja računa gosta, sobe, grupe, ili čak i zaposlenika, bilo da se radi o pansionskoj, al a'carte ili ugovorenoj usluzi gostiju objekta, ili pak o reprezentaciji ili konzumaciji zaposlenika po drugim osnovama.

    Primjenom normativa i prodajnih grupa artikala, ostvarena je direktna povezanost sa segementom materijalnog poslovanja tvrtke. Dnevni promet s prodajnih mjesta automatski se registrira u modul DIVENTA Materijalno poslovanje, gdje korisnik definira na kojim će mjestima troška prikazivati troškove ovisno o tome o kojim se prodajnim artiklima radi te o mjestima gdje je prodan i gdje će biti realiziran trošak. Preko grupa artikala ostvaruje se integralnost s modulom DIVENTA Financijsko poslovanje, gdje se dnevni promet registrira automatski u financijski dokument blagajne. Naravno, potpuna je integralnost predmetnog modula s modulom DIVENTA POS blagajne koji pored svojih uobičajenih funkcionalnosti nudi promptan uvid o svim relavantnim podacimo u real time vremenu.

    Svi bazni podaci potrebni za rad ovog modula sastavni su dio DIVENTA Baznog modula gdje se nalaze i svi drugi podatci neophodni za uredno funkcioniranje DIVENTA informacijskog sustava korisnika. Modul nudi razne opcije parametrizacije, npr. jedan prodajni artikal može imati različite cjenike po raznim prodajnim mjestima, happy hour postavke za posebne cijene unutar perioda dana, normativi također imaju opciju da su jedinstveni po cijelom poslovnom subjektu, a također i različiti po artiklu na posebnim prodajnim mjestima. Također, sastavni dio modula je i programska podrška funkcijama kao što su npr. Rezervacije ili izrada i slanje Ponuda svojih usluga. DIVENTA Gastro modul iznimno je bogat nizom korisnih pregleda namjenjenih trenutnom uvidu ili za potrebe naknadnih analiza rezultata poslovanja, sve u opciji tabelarnog i grafičkog prikaza.

Adresa

Ćira Carića 3
20000 Dubrovnik

Društvene mreže