DIVENTA CRM

JEDNOSTAVAN PRILAGODLJIV

DIVENTA CRM, kao dio PMS modula, programska je podrška interakciji korisnika sa sadašnjim i budućim kupcima. Cilj ovog pristupa je analiza podataka o kupacima, njihovoj povijesti koja ulključuje kompletnu statistiku njihovih boravaka i potrošnje, njihovim preferencijama, te poboljšanja poslovnih odnosa, s naglaskom na zadržavanje kupaca/klijenata, njihovim motiviranjem na daljnju konzumaciju Vaših usluga, a sve s ciljem ostvaren rast prodaje i poslovnih rezultata tvrtke u cjelini.

    DIVENTA CRM, kao dio PMS modula, programska je podrška interakciji korisnika sa sadašnjim i budućim kupcima. Cilj ovog pristupa je analiza podataka o kupacima, njihovoj povijesti koja ulključuje kompletnu statistiku njihovih boravaka i potrošnje, njihovim preferencijama, te poboljšanja poslovnih odnosa, s naglaskom na zadržavanje kupaca/klijenata, njihovim motiviranjem na daljnju konzumaciju Vaših usluga, a sve s ciljem ostvaren rast prodaje i poslovnih rezultata tvrtke u cjelini. DIVENTA CRM je integralni modul s DIVENTA PMS modulom i modulom DIVENTA Loyalty. Specifičnost modula je sinkronizacija DIVENTA CRM profila s profilima gostiju u DIVENTA PMS modulu te s DIVENTA Loyalty članovima i to u realnom vremenu.

    Modul na jednostavan i promptan način omogućuje analitičko pretraživanje partnera i profila te njihovih podataka, putem niza relacija zanimljivih korisnicima, kako bi na što kvalitetniji način dobili točan uvid o potrebama, navikama i željamo svojih gostiju. DIVENTA CRM modul nudi i detaljne informacije o gostima pristiglih posredstvom Vama zanimljivih kanala/partnera, te sve te informacije osigurava uz svu prethodno spomenutu analitiku podataka o boravcima gostiju.

    Kako bi se analiza gostiju učinila što promptnijom i jednostavnijom za upotrebu, struktura zanimljivih podataka može se slagati na programskom sučelju po želji samog korisnika. Kreiranje newslettera koji služi za slanje promotivnih ili personaliziranih ponuda kupcima/klijentima, još je jedna od mogućnosti koje nudi DIVENTA CRM.  Posebno je za istaknuti kako se cijeli poslovni proces i ovog segmenta DIVENTA programske podrške odvija u skladu s GDPR uredbom, te se newsletteri šalju isključivo onim klijentima koji su putem mPRIJAVNICE dali svoju privolu za ovakav način komuniciranja. DIVENTA CRM modul automatizira prodajne i marketinške procese sa sadašnjim i budućim klijentima zahvaljujući potpuno integriranom informacijskom sustavu i jedinstvenoj bazi podataka. 

Adresa

Ćira Carića 3
20000 Dubrovnik

Društvene mreže